انواع مختلف مالکیت کانتینر
کانتینرها می توانند تحت مالکیت افراد مختلفی باشند و در شرایط متفاوتی استفاده شوند. در بعضی از موارد کانتینر متعلق به فروشنده یا فرستنده کالا می باشد. فروشنده می تواند یک شخص یا شرکت باشد که محصول خود را در داخل کانتینر های مخصوص قرار داده و برای مشتری ارسال می کند. بسیاری از شرکت های بزرگ به دلیل فروش بالایی که دارند، به سراغ خرید کانتینرهای درجه یک می روند.
مالکیت این کانتینرها برای فرستنده کالا است و پس از اینکه محصول به دست مشتری رسید، کانتینر ها به شرکت پس داده می شوند. در اکثر موارد فرستنده یک انبار مخصوص در شهرهای بندری دارد که کانتینرهای خود را در آن جای می دهد. این کانتینرها در انبارهای بندر باقی می مانند تا بار بعدی فرستنده آماده ارسال گردد. این چرخه به طور مرتب ادامه پیدا می کند و ارسال بار به نقاط مختلف جهان صورت می پذیرد. اگر مالکیت کانتینر برای فرستنده باشد، مسلما هزینه های ارسال کالا برای او کمتر خواهد بود.
در حالت بعدی مالکیت کانتینر متعلق به شرکت های باربری می باشد. در این حالت فرستنده کالا خود کانتینر ندارد و به همین علت از شرکت های باربری کمک می گیرد. در واقع باربری یک هزینه مشخص را از فرستنده دریافت می کند و سپس بار را به مقصد مشخص شده ارسال می نماید. در این روش بعد از اتمام باربری، کانتینرهای یاد شده در انبار شرکت باربری قرار می گیرند تا برای انجام سایر بارگیری ها آماده باشند. با توجه به اینکه در این روش شما مالک کانتینر نیستید، باید هزینه بیشتری برای حمل بار خود پرداخت کنید.
نتیجه گیری
مالکیت کانتینر می تواند شامل فرستنده کالا یا شرکت باربری باشد. در هر دو صورت هزینه هایی وجود دارد که باید پرداخت شود. هر کدام از این روش ها نیز مزیت ها و معایب خود را دارند که باید سنجش به صورت دقیق انجام شود. در حال حاضر حمل بار با کانتینر، یکی از بهترین متدها و روش های جابجایی بار در سراسر دنیا محسوب می گردد.شما می توانیدجهت اجرای کانکس کانکس ویلایی و استعلام قیمت کانتینر قیمت کانکس ویلایی از صفحه تماس باما با کار شناسان ما در ارتباط باشید.
نظرات شما عزیزان:
|